Evenimentul “Femeia Anului 2010”, transmis live pe site-ul revistei Avantaje

Intra pe www.avantaje.ro pe 23 februarie de la ora 20 pentru a vedea transmisia live a evenimentului "Femeia Anului 2010”.

Evenimentul “Femeia Anului 2010”, transmis live pe site-ul revistei Avantaje

Avantaje continua traditia prezentarii si premierii celor mai merituoase femei ale momentului.

Organizat de revista Avantaje, acest eveniment graviteaza in jurul valorilor precum responsabilitate sociala, civism, caritate, implicare, daruire, profesionalism si succes pe termen lung. In acelasi spirit, evenimentul de anul acesta va fi centrat pe conceptul de respect pentru femei – respect pentru valorile feminitatii si pentru tot ceea ce femeia aduce umanitatii.

Avantaje sustine Campania Respectului pentru Femei

Campania Respectului pentru Femei, initiata de AVON impotriva violentei domestice din Romania, are drept scop prevenirea violentei impotriva femeilor, prin educarea publicului si prin sustinerea proiectelor sociale care combat acest fenomen.

La doi ani de la demararea Campaniei Respectului pentru Femei, Avon Romania a marcat Ziua internationala pentru eliminarea violentei impotriva femeilor (25 noiembrie) prin lansarea site-uluiwww.campaniarespectului.ro, care informeaza publicul cu privire la diferitele forme de violenta domestic si la masurile de siguranta pe care trebuie sa le ia victimele acestei forme de violenta. La aproape 125 de ani de la infiintare, Avon readuce in atentia publicului Bratara si Colierul Respectului, impreuna cu inelul nou lansat, produse vandute la nivel global, care sprijina cauza Eradicarii Violentei impotriva Femeilor. Simbolul infinitului, in jurul caruia au fost create aceste accesorii, semnifica nenumaratele sanse pe care femeile din intreaga lume le pot avea pentru a trai o viata mai buna. Tot profitul obinut din vanzarea acestor produse dedicate e directionat catre proiectele Campaniei Respectului implementate in Romania.

In cadrul ceremoniei de decernare a premiilor Femeia Anului 2010, care va avea loc in 23 februarie 2011, revista Avantaje si Avon vor oferi premii de excelenta in domeniile: Implicare si Responsabilitate Sociala; Promovarea si Apararea Drepturilor Femeii; Promovarea si Apararea Drepturilor Copilului; Ambasador al Artei Romanesti peste Hotare; Initiativa in Ajutorarea Semenilor.
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din lifestyle