Eucerin Sun: Protectie solara pentru copilul tau

Piela copiilor nu se poate apara la fel de puternic impotriva radiatiilor solare asa cum este cea a adultilor. Stratul cornos din pielea copiilor este mult mai subtire, astfel incat bariera naturala de protectie este infuficient dezvoltata. In plus, arsurile solare din timpul copilariei sporesc riscul aparitiei cancerului de piele la maturitate.

Gandeste-te astazi In perspectiva si asigura-i copilului tau o viata sanatoasa, fara griji. Foloseste produse dedicate celor mici precum Eucerin Lotiune pentru protectie solara cu micropigment pentru copii SPF 25 sau Spray-ul Eucerin pentru protectie solara pentru copii SPF 50+. Cu o protectie UVA/UVB foarte ridicata, produsele sunt recomandat si In cazurile de dermatita atopica la copii.

Eucerin Lotiune pentru protectie solara cu micropigment pentru copii SPF 25 ofera protectie UVA/UVB eficienta pentru expunerea solara indirecta. Lotiunea contine Dexpanthenol pentru calmarea pielii si Vitamina E pentru Intarirea protectiei naturale a pielii.

Produsul este recomandat copiilor peste 6 luni, nu contine filtre chimice sau parfum si este ultra rezistent la apa.

Spray-ul pentru protectie solara pentru copii SPF 50+ ofera o protectie UVA/UVB foarte ridicata si este recomandat si In cazurile de dermatita atopica la copii.

Compatibilitatea la nivelul pielii este demonstrata clinic.
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Unica.ro
Mai multe din health & diet