Esentele tari ale modei, acum in AFI Palace Cotroceni

AFI Palace Cotroceni este deja cunoscut ca fiind locul preferat al locuitorilor din capitala pentru petrecerea timpul liber datorita tuturor facilitatilor pe care le pune la dispozitia acestora.

Esentele tari ale modei, acum in AFI Palace Cotroceni

Acum, AFI Palace Cotroceni isi doreste sa devina punctul de intalnire al iubitorilor de moda prin lansarea noului bulevard de fashion, intitulat sugestiv “Champs Elysee”, prin analogie cu farmecul si rafinamentul celebrei artere pariziene.

Coridorul Champs Elysee reuneste branduri care pot raspunde celor mai sofisticate dorinte ale iubitorilor de moda, iar amenajarea originala a spatiului da impresia unui noul nivel al experientei de shopping.

Pentru a marca lansarea coridorului de fashion, AFI Palace Cotroceni a daruit celor prezenti o experienta perfecta care i-a adus in lumea modei de top, asociand vedete binecunoscute publicului cu noile colectii de toamna – iarna ale celor mai in voga branduri de moda. Fashion show-ul la care au participat celebrele actrite Laura Cosoi si Dana Rogoz, dar si modelele de la Elite Model Look au adus pe podiumul special amenajat stralucirea numelor elitiste din retailul de fashion, precum Stefanel, Replay, Guy Laroche, Calvin Klein, Cacharel, Tosca Blu, Damat, Guess, Oxette, Miss Sixty, Denis, Pandora, Cielo Venezia, Tommy Hilfinger, Republica del Gusto. 

Pentru ca decorul sa fie complet, Cabral, una dintre cele mai cunoscute vedete de televiziune din Romania, a fost gazda spectacolului impresionant la care au participat nu doar parteneri ai centrului comercial, ci si nume sonore din lumea modei, designeri sau fashion editori.

Cei care nu au fost prezenti la eveniment, se pot bucura in continuare de experienta de shopping pe care o ofera AFI Palace Cotroceni. Amplasat la intersectia dintre Bd. Vasile Milea si Bd. Timisoara, centrul comercial Mega Fun ofera non-stop un mix de brand-uri si activitati de petrecere a timpului liber, adaptate dorintelor fiecarui consumator: 250 de magazine; aproximativ 3.000 de locuri de parcare; un hypermarket Real deschis 24/7; 20 de sali decinema; primul IMAX din Romania; doua cazinouri; un patinoar de aproximativ 1.000 mp – cel mai mare aflat in interior, deschis tot timpul anului; doua terenuri de joaca pentru copii; prima arena de laser tag din tara; bowling si biliard; un spatiu dedicat targurilor tematice; hovercraft – mijloc de transport ce se deplaseaza pe orice tip de suprafata, un trenulet electric si o pista de karting.

Un alt aspect de interes al Mega Fun il reprezinta programul sau de functionare non-stop. Hipermarketul real este deschis 24 de ore pe zi, magazinele retailerilor pana la miezul noptii in zilele vineri, sambata si duminica, iar zona de fast food, restaurante si atractii pana tarziu in noapte.

Vizitatorii pot ajunge la Mega Fun cu toate mijloacele de transport public: cu metroul, autobuzul sau tramvaiul. Statia de metrou cea mai apropiata de mall este Politehnica, iar autobuzele si tramvaiele care au statie in fata mall-ului sunt: 137, 93, 71, respectiv liniile de tramvai 8, 25, 47, lista putand continua.

PROMO

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din fashion