ECCO Sculptured 65 – tocul perfect

Odata cu lansarea colectiei de incaltaminte dama ECCO Sculptured 65, ECCO inventeaza tocul perfect - si inalt si elegant si comod. La o inaltime de 65 mm si cu un design marca ECCO, tocul Sculptured 65 promite sa fie nu numai un toc inalt, dar si unul comod.

ECCO Sculptured 65 – tocul perfect

Colectia de incaltaminte dama ECCO Sculptured 65 a plecat de la urmatorul insight: femeile iubesc sa poarte incaltaminte cu toc si ar purta-o mult mai des daca nu ar fi atat de incomoda. Colectia Sculptured 65 vine astfel sa indeplineasca o nevoie si o dorinta a femeii moderne, neexploatate pana acum de o marca de incaltaminte.

Toate modelele colectiei de incaltaminte dama ECCO Sculptured 65 au fost create prin tehnologia DIP (direct-injected polyurethane), patentata de ECCO, prin care talpa nu este lipita, este direct injectata la cald. Pantoful este astfel mult mai rezistent in timp si mai flexibil, amortizand fiecare pas. Materialele folosite au texturi ceruite, ceea ce face pantofii sa para ca scosi din cutie si dupa luni de zile de purtare.

Stilistii ECCO promit ca design-ul acestui toc permite asortarea modelelor ECCO Sculptured 65 cu o gama larga de tinute, indiferent de momentul zilei.
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din fashion