Dulgon kids – cosmetice de vis pentru copii

Dulgon Kids este o gama de cosmetice destinata micilor printese, zane, micilor cavaleri, dar si altor eroi de poveste, iata personajele gamei Dulgon Kids: sirena Nellie, Amelie, cavalerul Balduin si Fridolin.

Toate produsele din gama Dulgon Kids contin formule extrem de blande cu pielea micutilor, adica:

  • nu contin agenti de hidratare sintetici (PEG)
  • nu contin parfumuri alergenice
  • nu contin agenti de curatare sintetici (contin doar tenside din plante)
  • sunt testate dermatologic pentru o compatibilitate optima cu pielea

SAMPONUL VISELOR SCHWUPS SCHWAPS
Parfumul de caise din samponul dulgon kids, vesel si proaspat, va trezi bucuria de a face baie in fiecare copil. Formula blanda de curatare ofera parului micutilor o stralucire de matase si il face usor de pieptanat.

SERVETELE TOALETA
Servetele umede, cu extract de musetel si cu un parfum delicios de fructe, incurajeaza independenta copiilor in orice loc si in orice moment. Formula blanda de curatare a fost creata special pentru pielea delicata a micutilor.

GEL DE DUS PLITSCH PLATSCH

Parfumul de zmeura din gelul de dus dulgon kids, vesel si proaspat, va trezi bucuria de a face baie in fiecare copil. Formula blanda de curatare a fost creata special pentru pielea micutilor, ajutand la mentinerea unui nivel de hidratare optim.

CREMA GLITZE

Crema de corp dulgon kids, cu o delicioasa aroma de zmeura, trezeste bucuria in fiecare copil. Crema este bogata in agenti de hidratare si a fost special creata pentru a suplini nevoile speciale descrise de pialea micutilor – e potrivita pentru folosirea pe tot corpul.

SPUMA SPALARE FLUBBER BLUBBER

Delicioasa aroma de zmeura din spuma de spalare dulgon kids trezeste bucuria de a face baie in fiecare copil. Formula blanda de curatare a fost creata special pentru pielea micutilor, ajutand la mentinerea unui nivel de hidratare optim.

SAMPON MAGIC HOKUS POKUS
Aroma delicioasa de nuca de cocos din samponul pentru copii dulgon va trezi bucuria de a face baie in fiecare copil. Formula blanda de curatare ofera parului micutilor o stralucire de matase si il face usor de pieptanat.

GEL DE DUS SPRITZ BLITZ
Aroma delicioasa de banane din gelul de dus pentru copii dulgon va trezi bucuria de a face baie in fiecare copil. Formula blanda de curatare a fost creata special pentru pielea fina a micutilor.

SPUMA SPALARE GRUMMEL BRUMMEL
Aroma delicioasa de banane din spuma de spalare pentru copii dulgon va trezi bucuria de a se spala in fiecare copil. Formula blanda de curatare a fost creata special pentru pielea delicata a fetei si a manutelor.


 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din beauty