dr.brandt detoxygen – pentru o piele stralucitoare si revitalizata

Dermatologul de renume mondial, Dr. Fredric Brandt, va prezinta noul produs detoxygen, constand intr-un sistem inovator in 2 pasi ce oxigeneaza si detoxifiaza pentru a curata si revitaliza pielea terna, obosita si fragila.

dr.brandt detoxygen – pentru o piele stralucitoare si revitalizata

Acest duo de ultima generatie, ambalat practic, intr-un singur recipient, este alcatuit din pasul 1: o masca oxigenanta sub forma de spuma ce are in compozitie Sfere de Oxigen (lipozomi incapsulati de oxigen) si pasul 2: o crema protectoare cu textura lejera ce are in compozitie Molecule Detoxifiante (pro-taurina), Peptide Purifiante(extract din seminte de Moringa ; provine din India, unde este supranumit ‘copacul miraculos’ datorita capacitatii sale de a purifia apa potabila) si Acid Hialuronic ce mentine pielea hidratata.

Avand la baza cea mai noua tehnologie in domeniu, aceste 2 formule inovatoare conlucreaza pentru a optimiza transportul si consumul de oxigen in celule; energizeaza si stimuleaza metabolismul celular, redau luminozitatea si detoxifiaza pielea.

“Experienta detoxygen reprezinta un progres extraordinar in modul de a oferi oxigen pielii noastre”, spune Dr. Fredric Brandt.

Fiind piatra de temelie a oricarui regim anti-aging, acest duo dinamic, utilizat de 2-3 ori pe saptamana, va ofera o piele stralucitoare, revitalizata, energizata, neteda si curata.

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din beauty