Donna Medical Center – o clinica dedicata femeilor

Donna Medical Center, o clinica medicala dedicata sanatatii femeilor, si-a deschis portile in Bucuresti pentru diagnosticul cancerului mamar, dar si al altor afectiuni mamare, ginecologice sau endocrinologice.

Donna Medical Center – o clinica dedicata femeilor

Centrul ofera o solutie integrata de servicii de sanatate: de la depistare precoce, diagnostic, analize de laborator, pana la urmarire post-terapeutica si sedinte de consiliere psihologica. Acestea, alaturi de expertiza medicilor si aparatura de ultima generatie, ofera posibilitatea evaluarii rapide a afectiunilor maligne si benigne mamare, ginecologice si endocrinologice intr-un singur loc.

Centrul cuprinde 7 cabinete si ofera urmatoarele servicii medicale:
consultatii de specialitate (ginecologie, endocrinologie, oncologie, chirurgie, medicina interna, homeopatie, psihologie);
explorari imagistice (ecografie, sonoelastografie, mamografie);
analize de laborator;
punctii mamare.

Pentru mai multe informatii puteti sa accesati site-ul Donna Medical Center: www.donna-medicalcenter.ro

Donna Medical Center este localizat in cladirea ILION din Str. Traian nr. 234, et.1, sect. 2, Bucuresti si functioneaza de luni pana vineri, intre orele 9.00 – 20.00.

Consultatiile se fac pe baza de programare online (www.donna-medicalcenter.ro) sau la tel. 021-2523232, 021-2523233, 0374080008.

„Echipamentele existente aici, de ultima generatie, ne permit efectuarea unor investigatii complexe pentru diagnosticul afectiunilor mamare si pentru depistarea precoce a cancerului mamar: mamografie, ecografie mamara, sonoelastografie, punctii mamare.” spune dr. Elena Claudia Teodorescu, manager Donna Medical Center.

Donna Medical Center are in dotare un ecograf de ultima generatie, cu cea mai noua si performanta tehnica de sonoelastografie pentru parti moi (sani, tiroida) din tara. Sonoelastografia este utilizata pentru diferentierea tumorilor benigne de cele maligne (mamare si tiroidiene).

Campanie de reduceri de 50% in luna octombrie

Luna octombrie este luna luptei impotriva cancerului de san. De aceea Donna Medical Center anunta o campanie de educare a femeilor cu privire la cancerul mamar si reduceri de 50% pentru ecografii mamare si examinari clinice ale sanilor.

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din health & diet