Doncafe cauta degustatori de cafea

Te trezesti in fiecare zi savurand o ceasca aburinda de cafea – un rasfat pe care ti-l acorzi inainte de a incepe ziua de serviciu. Dar cum ar fi sa fii platit tocmai pentru acest lucru, pentru placerea de a bea cafea?

Doncafe cauta degustatori de cafea

Doncafe lanseaza campania de recrutare pentru job-ul „degustator de cafea”, desfasurata pana la data de 16 mai.

Castigatorul campaniei va beneficia de un salariu de 1000 euro lunar, timp de 6 luni, in schimbul unei zile pe luna petrecute la fabrica Doncafe degustand si oferind note cafelei.

Gustul bogat al cafelei Doncafé este garantat de boabe de cafea de calitate, de tehnologia inovatoare de procesare a cafelei, dar mai ales de abilitatea specialistilor Doncafé de a se asigura ca produsul final este la standardele cele mai inalte.

Poti si tu sa faci parte din elita degustatorilor de cafea Doncafé, pentru sase luni, timp in care esti rasplatit cu 1000 euro lunar. Tot ce trebuie sa faci este sa cumperi pachetele promotionale Doncafé Selected sau Doncafé Elita de 300g – 250g plus 50g cadou, si sa introduci codul produsului pe site-ul www.degustatordecafea.ro, pana la data de 16 mai.

Astfel, intri automat in tragerea la sorti pentru job-ul mult dorit.

Toti participantii din cadrul promotiei vor primi un premiu garantat constand intr-un curs de initiere in domeniul cafelei pe care il pot descarca de pe site-ul concursului. Mai mult, cei care si-au descarcat unul dintre cursurile la alegere pot castiga, prin tragere la sorti, cafea pentru un an.

Demonstreaza-ne ca-ti place sa bei cafea si vei deveni eligibil pentru a ocupa postul oferit de Doncafé.

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din lifestyle