Doina Levintza: Costumul de teatru – de la schita la miracol

Pana pe 30 noiembrie puteti vizita la Teatrul National Bucuresti expozitia "Doina Levintza: Costumul de teatru - de la schita la miracol".

Doina Levintza: Costumul de teatru – de la schita la miracol

Doina Levintza a creat, de-a lungul unui cariere cum rar se intalneste in Romania, decoruri si costume pentru 220 de emisiuni de televiziune si a organizat 65 de spectacole de moda.

Dar, mai ales, a creat costume pentru teatru, reusind sa imagineze personaje memorabile prin intermediul textilelor. Din toata multitudinea de costume pe care le-a facut de-a lungul timpului, selectarea unora pentru a fi incluse intr-o expozitie s-a dovedit o sarcina dificila.

Daca doriti sa ii cunoasteti indeaproape munca de designer de costume, e musai sa vizitati expozitia gazduita de Teatrul National Bucuresti pana pe 30 noiembrie, un proiect care face parte din programul Festivalului National de Teatru.

Expozitia a fost gandita ca o alaturare de doua spatii. In primul dintre ele se regasesc schitele si desenela, iar in cel de-al doilea, dupa o cortina simbolica, vizitatorii sunt intampinati de o adevarata lume a spectacolului si a fanteziei, unde costumul domneste in toata grandoarea sa.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din fashion news