Diorshow, machiajul iconic de la Dior

De 10 ani incoace, Diorshow le-a oferit femeilor privilegiul de a patrunde in universul expertizei backstage in ceea ce priveste machiajul genelor. Astazi, Dior isi largeste orizontul posibilitatilor, explorand noi cai, inspirat si de aceasta data de abilitatile makeup artistilor profesionisti de a infrumuseta ochii.

Diorshow, machiajul iconic de la Dior

Diorshow Mono, o explozie de culori artistice

Culoarea este o chestiune de moda. Fie ca pe materiale textile sau pe piele, aceasta ingnora conventiile, schimba starea de spirit si se preteaza transformarilor, intr-o multitudine de combinatii. Apetisante cu motivul logo-urilor in relief, culorile realizate de Tyen – Director de Creatie la Dior Makeup – dau tonul unor priviri foarte la moda, traversand toata gama creativa de emotii: de la curajoase, jucause si sofisticate.

  • clasice, naturale, indipsensabile, nuantele Nude creaza un look fara cusur, discret, pentru un aspect impecabil, “fara machiaj”.
  • amuzant, fresh si funky, nuantele Pop disponibile in blocuri de pigmenti colorati: stralucitoare, electrice si intense.
  • seducatoare, senzuala, hiponotica, paleta Smoky permite diverse variatii pe tema privirilor smoky, misterioase, sublime.

Aceste culori extreme de cautate sunt disponibile in doua variante de finisare:
– una pentru zi, extrem de usoara, realizata prin aplicarea cu un capat de burette uscat;
– O culoare vibranta, intensa, plata, cu reflexii fermecatoare, atunci cand este aplicata cu un capat de burete umezit.

Diorshow Art Pen, trasarea unor trasaturi puternice

O linie grafica, o virgula frumoasa, un ochi de felina futuristic… Semnatura emblematica a prezentarilor de moda Dior din fiecare sezon este o linie neagra intensta trasata cu tus.

Diorshow Art Pen este o influenta backstage care revolutioneaza uneltele profesionale, imbinand textura de gel (care poate fi clatita cu apa calda) cu un aplicator caligrafic a carei alunecare profesioanala si rezistenta exceptionala vor trasa o linie neagra uluitor de intensa.

Diorshow Flash Corrector, creionul de retus

Acesta corecteaza in mod uluitor micile scapari si greseli de machiaj intr-o secunda.
Magic si distractiv, acest boost de creativitate ofera mana libera sa indrazniti cele mai spectaculoase machiaje.
Efectul retusurilor foto: dintr-o singura miscare, acest corector de mare precizie sterge, ajusteaza si corecteaza greselile de eyeliner, mascara sau ruj. Corectarea perfecta!
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din beauty