Dior Homme Cologne, o noua versiune a parfumului Dior Homme

Dior Homme Cologne este noua versiune a parfumului Dior Homme, un parfum in egala masura pur si expresiv, cu o compozitia care privilegiaza o senzualitate sobra.

François Demachy, Creator de Parfumuri pentru Dior, a reinterpretat acordul clasic Dior Homme, alegand sa il purifice si sa ii insufle o senzualitate cu nuante de mosc.

Dior Homme Cologne este un parfum pentru sine, sinonim cu o anumita arta de a trai, manifestarea unui lux autentic, departe de a cadea in ostentativ. O rescriere moderna pentru o apa de Cologne care reuneste cele mai nobile materii prime.

Nuantele proaspete, plutitoare de bergamota de Calabria preceda o nota florala originala, Floarea de Grapefruit din Italia. In final, aceasta aroma unica este desavarsita de acordurile imbietoare de Mosc Alb.

Intr-un flacon cu linii minimale, parfumul, de culoare albau are o opalescenta inedita, ca de bumbac.

Cutia cu dungi in nuante curate de albastru perpetueaza eleganta tipica Dior.

Aceasta noua compozitie eleganta, dezinvolta si radicala in simplitatea sa, reafirma cel mai inalt rafinament al barbatului Dior.

Jude Law, imaginea solara al acestui nou parfum masculin marca Dior, este fotografiat de Peter Lindbergh sub soarele Coastei de Azur. El indrazneste sa adopte o atitudine autentica, hohote sincere de ras si un aer natural extrem de chic si seducator.
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din beauty