Dinti mai albi cu Liquid Smile

Liquid Smile singurul stilou profesional destinat albirii dintilor te ajuta sa ai un zambet de milioane in doar 2 saptamani. Liquid Smile a fost prezentat in premiera in cadrul workshopului de reabilitare complexa si periorala cu acid hialuronic sustinut de Prof. Dr. Marcel Wainwright, la care au participat doctori esteticieni din toata tara.

Dinti mai albi cu Liquid Smile

Creat de catre unul dintre dentistii Brite Smile si testat de profesionisti, Liquid Smile a fost conceput pentru a obtine un zambet alb de durata in confortul propriei case. Efectul rapid de albire datorat continutului de 12% de peroxid de hidrogen (H2O2) ofera rezultate imediate si albire de durata ce nu implica durerea. Liquid Smile ofera rezultate similare cu cele ale produselor profesionale din cabinetele stomatologice.

Efectul garantat al produsului Liquid Smile este oferit de faptul ca aplicarea se poate face seara, de acasa, evitandu-se, astfel, disconfortul procedurilor clasice de albire ce implica benzi pozitionate pe dinti, dar si restrictiile legate de consumarea anumitor bauturi sau alimente. Design-ul elegant, in forma de stilou, permite pacientului sa insiste asupra unui dinte specific care poate avea nevoie de un tratament mai indelungat, datorita texturii diferite. Tratamentul este foarte simplu si usor de urmat deoarece stiloul dispune de un buton care rotit in sensul acelor de ceas perimite gelului sa iasa atat cat este nevoie pentru a singura aplicare.

Liquid Smile se aplica seara, dupa ce dintii tai au fost periati corespunzator si uscati cu un servetel, aplica o cantitate mica pe fiecare dintre incisivi. Pastreaza un zambet larg pentru 30 de secunde, pentru a permite gelului sa se usuce, apoi relaxeaza-ti gura si esti gata de somn. Pentru rezultatele cele mai bune, durata unui astfel de tratament poate ajunge pana la 15-16 aplicari, in functie de gradul initial de colorare al dintiilor sau poti grabi procesul prin 3-4 aplicari pe zi timp de 4 zile.
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din health & diet