DIALIGHT, de la L’Oreal Professionnel – primul tratament gloss in colorarea profesionala

L’Oreal Professionnel lanseaza DIALIGHT, un produs profesional de colorare, ce beneficiaza de un concept inovator: este primul produs pentru colorarea ton-pe-ton de la L’Oreal Professionnel bazat pe o tehnologie acida, ce garanteaza rezultate deosebite in uniformizarea si personalizarea culorii parului.

DIALIGHT revolutioneaza tehnicile serviciilor de colorare, folosite in saloanele de coafura. Intregul proces devine simplu si rapid, iar rezultatele sunt uluitoare: o stralucire fara precedent, uniformitate excepţionala a culorii chiar si pentru parul sensibilizat. Aplicarea dureaza in medie 20 de minute, actionand cu eficienţa si precizie pentru rezultate impecabile.

Tehnologia acida de care beneficiaza noul produs este o inovatie in domeniu. PH-ul acid, apropiat ca valoare de PH-ul firului de par, actioneaza ca un tratament gloss asupra cuticulei, sigiland-o si asigurand o stralucire nemaiintalnita. Spre deosebire de o tehnologie alcalina ton-pe-ton care are o putere de deschidere de pana la un ton si jumatate, DIALIGHT are zero putere de deschidere, colorand fara sa suprasensibilizeze firul de par deja deteriorat.

Produsul este ideal pentru colorarea parului sensibilizat, datorita efectului de refacere a suprafeţei fibrei capilare. In acelasi timp, este perfect si pentru femeile care doresc doar un plus de stralucire si luminozitate pentru parul lor, fara modificarea culorii naturale.

Produsul este destinat exclusiv utilizarii in saloanele de coafura, fiind un instrument de mare precizie chiar si pentru cele mai complexe servicii tehnice de colorare.

DIALIGHT nu contine amoniac si ofera o paleta variata de nuante prêt-a-porter, pentru cele mai diverse preferinte. DIALIGHT este potrivita pentru individualizarea suvitelor (serviciul Suvite nuantate), pentru realizarea unei colorari de improspatare intre doua colorari permanente (serviciul Reimprospatarea culorii) si, nu in ultimul rand, pentru asigurarea un serviciu gloss atat pentru parul natural, cat si pentru cel deja colorat (serviciul Stralucire de durata).

„Suntem incantati sa lansam in Romania acest nou produs L’Oreal Professionnel, ce va contribui la imbogatirea si diversificarea ofertei saloanelor de coafura. DIALIGHT este o solutie unica, ce ajuta parul sa se revigoreze si chiar sa se reinventeze, printr-o culoare vibranta si impecabila. Luciul parului, principalul beneficiu al DIALIGHT, va deveni cu siguranta trendul anului in materie de colorare”, a declarat Jerôme Gautier, General Manager L’Oreal Professionnel.

DIALIGHT este solutia ideala pentru femeile care doresc un plus de frumusete, ramanand, in acelasi timp, ele insele: 100% EU. 100% MAI FRUMOASA.
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din beauty