Dezvaluirile misterioasei Angelina Jolie

Coperta si interviul oferit de Angelina Jolie revistei Vogue au permis sa afla mai multe despre vedeta si sa cunoastem universul acesteia.

Dezvaluirile misterioasei Angelina Jolie

Angelina Jolie apare pe coperta celui mai nou numar al revistei Vogue, oferind si un interviu plin de detalii interesante ce ne ajuta sa descoperim o femeie implinita.

Este dificil sa o plasezi pe Angelina intr-o singura categorie, in ultimii ani, vedeta de 40 de ani a fost actrita, regizoare, producatoare, ambasadoare pentru cauze umanitare, mama si sotie.

Si pentru ca din discutie nu putea lipsi Brad Pitt, relatia celor doi starnind controverse si un adevarat razboi intre fanii Angelinei si ai actritei Jennifer Aniston, Angelina a marturisit ca au unele neintelegeri, la fel ca alte cupluri. Insa, relatia lor nu este deloc asemanatoare cu cea dintre Roland si Vanessa, cuplul din „By The Sea”, cel mai nou film scris si regizat de Angelina. Ah, tot ea interpreteaza unul dintre personajele principale, alaturi de Brad, cei doi reunindu-se pe marele ecran la 10 ani de la „Mr.&Mrs. Smith”.

„By The Sea” a fost scris dupa moartea actritei, Marcheline Bertrand, acum 8 ani si exploreaza modul in care oamenii se confrunta cu durerea.

Cei sase copii ai cuplului, Maddox, Pax, Shiloh, Zahara, Vivienne si Knox, sunt educati acasa, avand profesori care vorbesc diferite limbi si provin din medii si religii cat mai diverse. Angelina si Brad incearca sa ii invete lucruri despre toate tarile din care provin, pentru ca sa nu existe motive de separare intre membrii familiei. Clanul Jolie-Pitt calatoreste tot timpul precum o caravana, schimband case, tari si continente.

Angelina a declarat ca isi doreste sa joace mai putin si sa isi concentreze atentia pe regizat, produs, scris, proiectele umanitare si nu in ultimul rand, copii. „Sunt cei mai importanti ani din viata lor”, conclude ea.

Foto: Vogue

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people