Designerul roman Madalina Florea, aplaudat la J Summer Fashion Show

Designerul brand-ului Mad Hatter, Madalina Florea, a triumfat pe scena modei britanice la mult aclamatul J Model Management’s Summer Fashion Show, care a avut loc pe 30 iunie 2011 la hotelul de lux Savoy din Londra.

Designerul roman Madalina Florea, aplaudat la J Summer Fashion Show

Colectia de palarii Mad Hatter Boutique creata de Madalina Florea, alaturi de colectiile altor designeri britanici si internationali sunt promovate cu indarjire de Jessica Minh Anh, model, devenit antreprenor si director de evenimente, care s-a implicat in a face vizibile noile generatii de talente. „Palariile sunt extrem de creative si interesante si detin elementele care scot in evidenta o piesa pe podiumurile de moda. Ce colectie frumoasa.”, au fost de parere stilistii londonezi.

„Am vrut sa creez ceva care sa reprezinte chintesenta boutique-ului Mad Hatter: am mers pe mixul de elemente care nu par a avea vreo legatura intre ele”, declara Madalina Florea. Colectia este indrazneata, dar totodata eleganta si purtabila, avand floarea ca element central in asocierea de materiale neconventionale.

„Este absolut incredibil sa imi vad palariile pe un podium de moda unde multi alti designeri talentati isi prezinta colectiile. Sunt de parere ca alaturarea dintre piesele de rezistenta semnate Mad Hatter Boutique si piesele celorlalti creatori este intr-adevar inspirata si trebuie sa ii multumesc lui Jessica Minh Anh si echipei ei pentru vizibilitatea creata”, a completat ea

Faimoasa sala de ceremonii Lancaster a gazduit intr-o singura noapte colectiile unor nume sonore din moda ca Paul Costelloe, Charlotte Sparre, Jaeger London, Maicco, Gregor Clemens, Danny Tang, acestia fiind doar cativa creatori care au participat la eveniment, din cele peste 13 capitale ale modei. Stilurile prezentate au variat de la rochiile vaporoase si colorate ale designerului german Charlotte Spare pana la piese contemporane din denim de culoare inchisa ale creatorului german Gregor Clemens. Designerul Maicco, care a utilizat in accesorizarea rochiilor piese apartinand instrumentelor muzicale, a crescut elementul de spectacol al evenimentului. Momentul de maxima creativitate al serii a fost przentarea colectiei de palarii de la Mad Hatter Boutique, plina de culoare si eleganta si in acelasi timp intriganta si imaginativa. Impactul colectiei a constat in floarea rosie impunatoare purtata de Jessica Minh Anh.

Evenimentul a adunat laolalta peste 200 de designeri internationali, directori de imagine si reprezentanti ai companiilor de moda si frumusete si al agentiilor de relatii publice din Marea Britanie, precum si vedete britanice din televiziune ca Jayne Wisener, Kelly Adams, Dawn Porter, si Shaun Smith. N-au lipsit ambasadorii de tari din Austria, Argentina, Vietnam, Irlanda, Lituania, Romania, Trinidad si Tobago, si Kirghistan.

Madalina Florea promite colectii din ce in ce mai efervescente si creative si asteptam sa ne surprinda.

Andra Vaduva

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din fashion