Deserturi frantuzesti cu Grand Marnier, preparate de Chef Nicolas Boussin

Chef Nicolas Boussin, ambasadorul culinar Grand Marnier si unul dintre cei mai renumiti patiseri din lume, a fost prezent pentru prima data la Bucuresti pentru a pregati si impartasi cateva dintre cele mai delicioase deserturi frantuzesti realizate cu Grand Marnier, lichiorul creat dupa o reteta unica.

Deserturi frantuzesti cu Grand Marnier, preparate de Chef Nicolas Boussin

Cunoscutul patiser de origine franceza, distins la nivel international cu prestigioase premii culinare, si-a impartasit talentul si cunostintele inegalabile si a surprins publicul prezent cu retetele sale deosebite in cadrul unui Pastry Show plin de savoare.

Chef Nicolas Boussin i-a incantat pe cei prezenti la eveniment cu preparate delicioase precum: „Yellow cab cocktail macaroons', Crepe suzette' si Hot Grand Marnier Souffle' si a uimit prin modul inovator de a combina ingredientele atent alese cu Grand Marnier Cordon Rouge, dar si prin talentul de a face un desert sa arate ca o opera de arta.

Retetele create si pregatite special de Nicolas Boussin imbina textura unica a ciocolatei cu gustul rafinat Grand Marnier, folosit in pregatirea celor mai delicioase deserturi. Parfumul sau complex, aroma de portocale amarui si nuantele de lamaie si caramel fac din Grand Marnier lichiorul preferat al celor mai talentati patiseri in arta prepararii si decorarii produselor de patiserie.

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din lifestyle