Descopera povestea parfumului Miss Dior!

Cum s-a nascut acest parfum legendar ? Cine i-a dat numele? Azi, Casa Dior raspunde acestor intrebari folosindu-se de imagini.

Descopera povestea parfumului Miss Dior!

Urmareste un film ce omagiaza memoria unui mit, un parfum legendar care a acompaniat revolutia in moda, condusa de Christian Dior.

Considerat un parfum couture de la inceputurile casei Dior, Miss Dior a fost conceput in 1947 pentru a defini revolutia New Look in domeniul parfumeriei. Nicio alta casa de moda nu lansase pana atunci asa ceva. Fiind primul parfum creat de Christian Dior, acordurile sale cu note de citrice erau inovatoare si surprinzatoare.

Miss Dior evoca momente emotionante si imagini legendare ale celor mai emblematice figuri ale casei Dior. Mitzah Bricard, muza indispensabila a parfumierului couture, a avut un rol decisiv in crearea acestui parfum.

Vedete ale cinematografiei si doamne elegante din intreaga lume au scris legenda lui. Imaginile de arhiva dar si cele moderne spun povestea lui, incercand sa expuna eleganta si puterea de seductie a acestui parfum exceptional.

Miss Dior, esenta pura a Casei Dior!

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din beauty