Descopera fluorescenta ceasurilor ToyWatch Fluo

Ceasurile ToyWatch din colectia Fluo vorbesc tocmai despre fluorescenta si nebunia anilor 80, ceasuri ce ar fi fost purtate de trupe precum Human League, Thompson Twins sau Soft Cell.

Anii 80 au reprezentat un boom creativ in domeniul vestimentar in Statele Unite si Marea Britanie. Atunci s-au incalcat toate regulile, experimentarea combinatiilor ne-canonice si exuberanta culorilor primau, iar in capitale precum Londra si New York se nastea o generatie noua a carei filozofii era strans legata de vizual si culoare.

In celebrele cluburi alternative, erai primit doar daca tinuta extravaganta sau cel putin originala era pe placul celui de la intrare, care de multe ori se dovedea a fi patronul clubului. Evident, accesoriile erau la fel de importante: cat mai colorate, fluorescente si unice.

Ceasurile ToyWatch din colectia Fluo vorbesc tocmai despre fluorescenta si nebunia acelor ani, ceasuri ce ar fi fost purtate de trupe precum Human League, Thompson Twins sau Soft Cell. Stilul new-wave al inceputului anilor 80 (care la randul sau era o interpretare a kitsch-ului si culorilor fluorescente ale anilor 50) a influentat nu numai trend setterii ci si artisti contemporani precum La Roux si Little Boots.

Colectia ToyWatch Fluo este caracterizata de culori neonice, cadrane de dimensiuni mari, tehnologie quartz si capacitate de rezistenta sub-acvatica de pana la 40 de metri, iar finisajul plasteramic (combinatie originala intre plastic si ceramica) confera “greutate” si o nedisimulata stralucire ceasurilor.

“Cultura si larga diversitate din Vestul anilor 80 a constituit o inspiratie majora pentru crearea acestei colectii,” a precizat Andreea Badran, Marketing Director Rayphi Solutions, distribuitor oficial al brandului ToyWatch in Romania. „Pe langa extravaganta derivata, colectia ToyWatch Fluo vorbeste si de asumarea propriilor alegeri si mai ales, de nevoia de a te bucura de viata.”

Culorile flourescente, printre care galben, albastru, verde, roz si portocaliu, vor ajuta la completarea unei tinute casual care va pune in valoare stilul indraznet si va inspira curaj in luarea deciziilor, si nu numai acelea pentru alegerea outfit-ului perfect.

Disponibile in variantele time-only si cronograf, colectia ToyWatch Fluo poate fi admirata si purtata la boutique-ul propriu din AFI Cotroceni sau la The Place Concept Store. Pretul modelelor time-only este de 745 Lei iar modelele cronograf costa 993 Lei.
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din fashion