DEICHMANN deschide inca un magazin in Bucuresti

Cu 45 de magazine pe teritoriul Romaniei, DEICHMANN continua extinderea retelei sale in toate orasele din tara. Pe 4 noiembrie are loc inaugurarea celui de-al cincilea magazin din capitala, in centrul comercial Iris Shopping Center din Titan, in incinta caruia se afla si Auchan Titan.

DEICHMANN deschide inca un magazin in Bucuresti

Pentru anul 2011, cel mai mare retailer de incaltaminte din Europa a avut ca obiectiv deschiderea a inca 12 magazine in orasele din Romania. De la inceputul anului si pana acum, DEICHMANN a deschis magazine in Ramnicu Valcea, Sighetul Marmatiei, Galati, Craiova, Iasi, Targu Mures,Ploiesti si Constanta.

Pana la incheierea anului acesta, DEICHMANN va avea in Romania 48 de magazine si in mod sigur politica de extindere va continua si anul urmator.

DEICHMANN exista in Roman, Suceava, Cluj, Sibiu, Oradea, Bacau, Buzau, Fagaras, Braila, Tecuci, Slobozia, Resita, Focsani, Piatra Neamt,Vaslui, Timisoara,Reghin, Medias, Iasi, Bistrita, Drobeta Turnu Severin,Iasi Baia Mare, Botosani, Giurgiu, Odorheiu Secuiesc, Sighetul Marmatiei, Ramnicu Valcea, Galati, Craiova, Ploiesti,Constanta si Brasov. In capitala, DEICHMANN a deschis 5 magazine in Mall Grand Arena, Militari Shopping Center, Sun Plaza ,Afi Palace Cotroceni si Iris Shopping Center, in timp ce in Pitesti, Arad, Bacau Iasi si Targu Mures, DEICHMANN detine cate 2 magazine.

In anul 2010 la vanzarea de incaltaminte in Romania, DEICHMANN a atins o crestere semnificativa de 56% până la 1,36 milioane perechi, cifra de afaceri bruta crescand pana la 115,98 milioane lei. DEICHMANN a inaugurat in anul 2010 15 noi magazine, sucursala din Romania oferind 120 noi locuri de munca si incheiand anul 2010 cu 340 angajati in total.

Stilul modern si confortabil sunt principalele atribute ale brandului, iar datorita modelelor variate si preturilor accesibile, DEICHMANN este unul dintre magazinele preferate ale romanilor
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din fashion