De Valentine’ s Day Clinica Trident te provoaca sa spui „I love you!”

Clinica Stomatologica Trident lanseaza campania „I love you”. Aceasta campanie se va desfasura in perioada 1.02 -29. 02.2012: fiecare pacient ce se va programa in Clinica Trident pentru detartraj si periaj profesional va primi cadou cardul „I love you”.

De Valentine’ s Day Clinica Trident te provoaca sa spui „I love you!”

Prin aceasta campanie clinica ofera cadou pacientilor ce se vor programa in perioada 1.02-29.02.2012 pentru un detartraj si periaj profesional un card in valoare de 240 lei si un discount de 25 % la tratamentul de albire Brite Smile.

Cardul poate reprezenta un cadou elegant, se utiliza in perioada 01.02-15.03.2012 si contine urmatoarele servicii: consult, plan de tratament, detartraj si periaj profesional, plus 25% reducere la tratamentul de albire Brite Smile!

Mai mult decat atat, pentru a veni si mai mult in sprijinul pacientilor, Clinica Trident pune la dispozitia pacientilor sai mai multe modalitati alternative de plata:

  • rate fixe, fara dobanda- direct in clinica, prin intermediul unui contract de imprumut, pe baza unui plan de restituire pe care il veti stabili impreuna;
  • rate, prin intermediul cardului Avantaj oferit de Credit Europe

„Deoarece Valentine’s Day se apropie cu pasi repezi, ne-am propus sa fim alaturi de pacientii nostri si sa-i sprijinim atat in ceea ce priveste sanatatea dentara- oferindu-le servicii stomatologie de o calitate exceptionala – cat si in ceea ce priveste modalitatile avantajoase de plata. Mentionez ca in acest sens sunt in lucru multe alte proiecte- despre care vom discuta la momentul potrivit ”, afirma Dr. Cosmin Ulman, Director Asociat al Clinicii Trident si medic dentist.

Detalii aferente campaniei I love You, sau cele referitoare la modalitatile de plata gasiti pe wwwclinicatrident.ro sau la telefon 0726 926 238 (0726 ZAMBET).
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din health & diet