Dana Argesan lanseaza scoala de make-up

Dana Argesan lanseaza VISIO Automake-up, prima scoala de make-up profesionist din Romania, ce ofera cursuri personalizate de auto-machiaj. Incepand cu luna septembrie, oricine poate invata secretele unui machiaj corect realizat de la unul dintre cei mai buni make-up artisti romani.

Dana Argesan lanseaza scoala de make-up

Dana Argesan iti dezvaluie tehnici si trucuri folosite de make-up artisti si le adapteaza trasaturilor tale, pentru ca tu sa te poti machia zilnic ca o profesionista. Datorita experientei sale indelungate ca make-up artist profesionist, Dana Argesan a observat nevoia clientelor sale pentru un machiaj realizat corect in fiecare zi, si nu doar la ocazii speciale. „Daca inainte femeile optau pentru un machiaj profesionist doar la ocazii speciale, in prezent, multe dintre ele isi doresc sa se poata machia corespunzator in fiecare zi, mai ales daca vin dintr-un mediu de business in care imaginea este esentiala”, povesteste Dana Argesan. „Fiecare femeie are trasaturi unice pe care vrea sa si le valorifice prin machiajul fetei, dar nu are cunostintele necesare; din aceasta dorinta a femeilor s-a nascut VISIO Automake-up,” adauga Dana.

VISIO Automake-up este prima scoala de machiaj din Romania care ofera cursuri personalizate pentru realizarea unui machiaj complet. Cursurile se adreseaza tuturor femeilor care doresc sa invete sa-si realizeze singure un machiaj corect sub directa indrumare a unuia dintre cei mai buni make-up artisti romani. VISIO Automake-up ofera doua tipuri de programe: „Visio. Learn to apply make-up like a make-up artist”, un curs intensiv de auto-machiaj si „Visio. Make-up workshops”, adresat grupurilor corporate.

Cursul de auto-machiaj „Learn to apply make-up like a make-up artist” este format din doua module: „Machiajul de zi” si „Machiajul de seara”, fiecare desfasurandu-se pe parcursul unei zile, cu un numar de 6 participante. Datorita metodei de lucru aleasa de Dana Argesan, fiecare cursanta dobandeste notiuni teoretice personalizate si capata indemanare in a le pune in aplicare. Initial, make-up artistul incepe sa contureze trasaturile participantei pe o jumatate de fata, iar apoi cursanta, urmarind aceiasi pasi, completeaza cealalta jumatate a fetei. Astfel, fiecare din cele 6 participante este atent supravegheata de Dana si primeste sfaturi pentru pregatirea tenului, crearea unei baze pentru machiaj, alegerea corecta a produselor in functie de tipul de ten, alegerea paletei de culori pentru machiaj, produselor si ustensilelor necesare, aplicarea machiajului pas cu pas, crearea si transformarea diferitelor look-uri. Sfaturile sunt personalizate astfel incat fiecare participanta sa invete trucuri valoroase pentru a-si pune in evidenta calitatile si pentru a-si masca defectele. La finalul modulului, fiecare cursanta va primi o fisa personalizata cu produsele si etapele de machiaj, recomandate exclusiv ei si o diploma de absolvire. Participantele pot opta pentru un singur modul la alegere in valoare de 160 de euro sau pot alege pachetul promotional care contine ambele module la pretul de 300 de euro. Exista si posibilitatea achizitionarii unui voucher ce poate fi oferit drept cadou.

„Visio. Make-up workshops” reprezinta o noutate pe piata romaneasca si presupun seminarii demonstrative de make-up, pe diferite teme, in care Dana Argesan demonstreaza pe o scena efecturarea etapelor diferitelor tipuri de machiaj cu ajutorul kitului complet de pensule si produse necesare realizarii machiajului personal. Demonstratia se face pe un model, iar toate detaliile sunt proiectate pe un ecran mare. La final, participantele ii pot adresa intrebari suplimentare Danei despre aplicarea machiajului pe propriul ten. Un Workshop poate cuprinde unul sau mai multe module, in functie de preferintele participantelor, fiecare avand o durata aproximativa de 45 de minute. Dana pune la dispozitie 6 module: "Un ten uniformizat pentru un machiaj reusit", "Etapele realizarii unui machiaj natural (de zi)", "Etapele realizarii unui machiaj de seara (cocktail, party)", "Tehnica utilizarii kitului de pensule", "Machiajul Waterproof (plaja/piscina)" si "Tendinte 2012-2013".

Cursurile de make-up vor fi disponibile incepand cu luna septembrie si vor avea loc in fiecare duminica la Hotel Residence Arc de Triomphe. Calendarul evenimentelor este disponibil pe site-ul scolii www.visiomakeup.ro.
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din beauty