Cursuri de fashion design, organizate la artcademy

David Hermelin, consultant artistic pentru brandul Kenzo, parte a grupului LVMH, va sustine la artcademy fashion business school cursul “Initiation in Sketching and Fashion Design & Styling".

Cursuri de fashion design, organizate la artcademy

Cursul se desfasoara in doua weekenduri, 24–26 februarie si 2–4 martie, in total fiind 40 de ore de studiu si practica.

Veti discuta despre meseria de fashion designer si organizarea unui atelier de creatie, dar si despre tehnici de realizare a schitelor si crochiurilor, analiza de mood-board si silhouette developing.

Cel de-al doilea weekend (2 – 4 martie) va fi dedicat proiectelor personale si presupune alegerea unei teme, pregatirea propriului mood-board si proiectarea a trei modele in concordanta cu universului definit.

David Hermelin este lector Mod’Spé Paris si consultant artistic pentru brandul Kenzo. Dupa un an petrecut la New York ca Head of Design pentru Catherine Malandrino, in 2002 el s-a intors la Paris si si-a lansat propriul brand: “David Hermelin”. In 2004, David a deschis in zona Etienne Marcel din Paris deja celebrul concept store Almost Famous, pentru ca doi ani mai tarziu sa se extinda cu Almost Famous vol.2.

Cursurile artcademy se desfasoara in limba engleza (nivel mediu), in fiecare weekend, de vineri pana duminica (vineri 17:00 – 21:00 iar sambata si duminica 09:00 – 18:00).

Participarea la un curs de weekend costa 290 euro + TVA, iar persoanele care se inscriu la 3 cursuri primesc bonus participarea gratuita la un al patrulea curs, la alegere, din programa artcademy pentru aceasta serie.

Informatii puteti obtine la adresa office@artcademy.ro sau la numerele de telefon: 021-252.51.82/83/84. Numarul de locuri este limitat.
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din fashion