Cum sa devii instructor atestat de Ultimate Pilates?

Cori Gramescu reputat antrenor de pilates, programe de antrenament de grup si nutritionist, va sustine in perioada 24 – 25 mai 2014, un workshop de Ultimate Pilates.

Cum sa devii instructor atestat de Ultimate Pilates?

Ce include cursul de Ultimate Pilates si ce poti obtine in urma acestuia?
Suportul de curs include plansele de anatomie care trebuie parcurse pentru a intelege notiunile tehnice care stau la baza structurii antrenamentelor, descrierea detaliata a tuturor exercitiilor impreuna cu fotografii mari menite sa ilustreze conceptul predat si suport video cu toate exercitiile, modificarile acestora si eventualele probleme de predare cu care instructorul se poate confrunta in sala.

In urma participarii la curs si aprofundarii metodei predate, instructorii de Ultimate Pilates pot practic preda atat o clasa de Pilates clasica, din categoria Body&Mind, pana la module de Pilates for Fitness. Aceasta plaja larga de optiuni deschide multe perspective de cariera si poate constitui un punct de plecare si pentru ore de Group Fitness si pentru antrenamente private, fiind o excelenta unealta de dezvoltare profesionala si aprofundare a cunostintelor din domeniul sportului pentru amatori.

Certificatul de participare obtinut in urma cursului ofera titularului dreptul de a preda Ultimate Pilates timp de un an de zile, urmand ca dupa expirarea acestui termen, daca doreste sa continue sa predea metoda originala, sa vina sa sustina un examen practic si teoretic, pentru a dobandi dreptul de a preda un nou curs.

Workshopul Ultimate Pilates va avea loc in perioada 24-25 mai 2014 in cadrul salii LadyFIT. Pentru inscriere, accesati: http://www.fitness-scandinavia.ro/ro/inregistrare/ws-47. Numar limita de participanti: 30. Inregistrarile se fac numai online, iar confirmarea participarii se face dupa plata integrala a cursului.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din health & diet