Creatie ID Sarrieri licitata in scop caritabil

I.D. Sarrieri scoate la licitatie in avanpremiera o creatie exclusivista din sezonul Spring /Summer 2012 pentru o actiune sociala desfasurata in parteneriat cu Fundatia Sensiblu si Asociatia A.L.E.G. pentru campania “Bring The Sun In My Life”.

Creatie ID Sarrieri licitata in scop caritabil

I.D. Sarrieri va invita sa participati intre 9-11 decembrie la o licitatie cu vanzare a unei creatii exclusiviste pentru o cauza nobila.

Licitatia se va desfasura online, in cadrul paginii oficiale de Facebook a I.D. Sarrieri.

Articolul de lenjerie licitat va fi un body fara bretele realizat din dantela Chantilly in nuanta fisticului copt cu delicate ornamente florale care vor fi puse in evidenta de efectul seethrough pe care il ofera dantela in contrast cu pielea.

Sarbatorile vor fi un motiv bun de a avea in garderoba sau a face cadou o piesa care sa confere incredere si in acelasi timp sa puna in evidenta feminitatea si farmecul nativ. O fapta buna va va aduce o mai mare apreciere din partea celorlalti. Fericitul castigator al body-ului va beneficia din partea I.D. Sarrieri si de personalizarea acestuia cu initialele numelui în cristale Swarovski.

I.D. Sarrieri sustine combaterea violentei domestice indreptate asupra femeii prin implicarea femeilor intr-o actiune de caritate. I.D. Sarrieri va dona suma licitata catre proiectele destinate victimelor violentei domestice si invita doamnele sa-si aduca contributia la o cauza nobila satisfacandu-si in acelasi timp si poftele de frumusete.

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din fashion