Cosuri cu delicatese spaniole, o idee originala de cadou de Craciun

Pe 15 noiembrie la Institutului Cervantes a avut loc lansarea Cosurilor de Craciun Gourmet Spanish Gifts in prezenta Ambasadorului Spaniei la Bucuresti.

Cosuri cu delicatese spaniole, o idee originala de cadou de Craciun

Juan Carlos Vidal Garcia (Director al Institutul Cervantes), Agustin Navarro de Vicente – Gella (Consilier economic in cadrul Ambasadei Spaniei) si Dan – Silviu Boerescu (Consilier Vino, Ordo Equestris Vini Europae) au vorbit la eveniment despre calitatea produselor din cosurile Gourmet Spanish Gifts.

Cele 15 cosuri Gourmet Spanish Gifts au preturi intre 65 si 600 de lei, in functie de numarul de produse si de calitatea acestora. Toate produsele din cosurile de Craciun sunt autentic spaniole, calitatea lor fiind garantata de cel mai faimos restaurant spaniol din Bucuresti, Alioli. Cosurile sau cutiile de lemn elegante contin celebrele salamuri spaniole chorizo, salcichon, lomo, jamon serano si jamon iberico, branzeturi maturate, renumita sampanie catalana Cava, vinuri albe. Rosii si roze dintre cele mai aromate, bine-cunoscutele dulciuri spaniole turron, fursecuri mantecados si polvorones, trufe, ciocolata spaniola, migdale, masline verzi si multe alte delicase tipic spaniole.

Cosurile pot fi oferite cadou de Craciun partenerilor de afaceri, angajatilor, dar si prietenilor sau familiei. Un cadou original care va fi cu siguranta apreciat nu doar de cei care iubesc Spania si mancarea spaniola, ci si celor care nu au vizitat inca Spania, dar apreciaza mancarea buna si vinurile alese.

Mai multe detalii despre cosurile de Craciun gasiti pe www.gourmetspanishgifts.ro
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din lifestyle