Costume Viktor & Rolf, la spectacolul in onoarea Printesei Grace de Monaco

Peste 350 de invitati au participat la Monaco la lansarea mondiala a colectiei Montblanc “Collection Princesse Grace de Monaco”.

Aceasta colectie consta in seturi de bijuterii unicat, ceasuri si instrumente de scris, sofisticate si realizate in stilul Printesei Grace de Monaco.

Elegante, feminine, bijuteriile din aceasta colectie sunt unele dintre cele mai frumoase realizate de Atelierele Montblanc.

Pentru lansarea acestei colectii, invitatii, printre care si Printul Albert de Monaco si Printesa Caroline of Hanover, au participat la un eveniment special.

Spectacolul “Grace for Grace” este un tribut in trei acte, o calatorie fascinata, muzicala si vizuala, ce a prezentat viata Printesei Grace, din copilarie pana la vedeta de Hollywood si in final statutul de Printesa.

Costumele pentru acest spectacol au fost realizate de Viktor&Rolf, incercand sa puna in valoare frumusetea si eleganta Printesei Grace.

Printre invitatii care au participat la evenimentul din Monaco s-au aflat Naomi Watts, Claudia Schiffer, Rosario Dawson, Daryl Hannah, Olivia Palermo, Emmanuelle Béart, Elsa Pataky si multi altii.

 Foto: Viktor&Rolf

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din fashion