Corina Vladescu, la Athens Fashion Week

Vineri, 1 Aprilie, de la ora 21, Corina Vladescu va prezenta in cadrul Athens Fashion Week 2011 colectia de Toamna-Iarna a celei de-a doua linii a brandului, numita “NOIR by Corina Vladescu".

Corina Vladescu, la Athens Fashion Week

"NOIR este un proiect la care tin enorm, este o alternativa fashion cu preturi acceptabile la magazinele arhicunoscute de highstreet, cu un design original apartinandu-mi in totalitate. Fiecare colectie va fi gandita exact ca o colectie de catwalk Corina Vladescu, originala in design, linie si cromatica.

Sunt foarte mandra ca am reusit sa pastram calitatea materialelor si a accesoriilor intacta. Stofele naturale, nasturii din corn, pielea, matasea si bumbacul sunt coordonatele noii colectii. Versatiliatea acestor piese este un aspect care a fost foarte important pentru mine deoarece mi-am dorit piese care se pot combina la nesfarsit, obtinand o multitudine de lookuri diferite care nu se demodeaza. Sunt piese indispensabile crearii unei garderobe de sezon originala si rafinata la preturi prietenoase", a declarat Corina Vladescu

NOIR a fost prezentat pentru prima oara in luna ianuarie 2011 la Paris in cadrul targului de pret-a-porter Who’s Next, iar din toamna acestui an poate fi cumparat din Bucuresti, New York, Barcelona, Londra, Dublin.

Bijuteriile ce vor completa outfit-urile sunt semnate Biba Bijoux, iar pantofii Il Passo.

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din fashion