Conditii de participare la concursul organizat de Asociatia Frumusete prin Sanatate & ProEstetica si ELLE!

Pentru a participa la concursul organizat Asociatia Frumusete prin Sanatate & ProEstetica si ELLE participantele si, implicit, castigatoarea trebuie sa respecte urmatoarele conditii.

Castigatoarea operatiei de marire de sani trebuie sa fie:

1. O persoana sanatoasa

2. Echilibrata psiho-emotional

3. Fara obligatii profesionale sau familiale care sa oblige la eforturi fizice post-operator. Astfel, sunt interzise urmatoarele activitati dupa operatia de marire de sani:

a) Condusul autovehiculelor – 3-4 saptamani
b) Activitati cu risc de tramatizare a zonei toracice sau a zonei operate:
– Gesturi cotidiene (1luna si ½): ridicarea brusca a bratelor, impinsul unor greutati cu ambele maini, evitarea exercitiilor pentru muschiul pectoral,etc
– Fara sport 1 luna
– Fara sporturi grele (inot, ridicare gantere, etc) 1luna si ½
c) fara expunere la soare 2 luni
d) fara masaj in pozitie pe burta 1 luna si ½
e) dormit pe o parte, dupa 2 saptamani
f) fara expunere la solar 2 luni (oricum nu se recomanda aceasta metoda de bronzare)

4. Sa poata avea 7 zile concediu medical post-operatoriu.

5. Sa poata sa se prezinte la clinica ProEstetica Medical, pe speze proprii, pentru controalele postoperatorii obligatorii. Clinica ProEstetica Medical nu isi asuma nici o responsabilitate in cazul aparitiei unor complicatii, daca nu ii sunt respectate recomandarile de catre pacienta.

In cazul in care castigatorul nu corespunde criteriilor ProEstetica Medical de admitere in calitate de pacient pentru interventia chirurgicala de marire de sani, se vor lua in discutie urmatoarele candidate de pe lista.

NB. Operatia de marire de sani va avea loc maxim pana la data de 15 mai 2013, iar pacientul isi da acordul pentru prezentarea cazului (imagini fara fata pacientei) in cadrul manifestarilor stiintifice de profil.

Premiul consta in:
– operatie de marire de sani
– consultatie
– analize
– spitalizare 1 noapte
– corset
– ingrijire postoperatorie
– controale obligatorii (inainte si dupa operatie). Castigatoarea trebuie doar sa se deplaseze la clinica pe speze proprii pentru aceste controale.

c) Analizele necesare: de laborator si alte investigatii sunt in sarcina ProEstetica Medical.

d) Medicamentele si corsetul special cad in sarcina ProEstetica Medical. In cazul in care pacienta respecta intocmai recomandarile ProEstetica Medical, dar apar totusi complicatii, acestea vor fi gestionate de ProEstetica Medical in functie de situatie.

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din beauty