Concertele de la Festivalul George Enescu, transmise de Grand Cinema Digiplex

Incepand cu 1 septembrie, Grand Cinema Digiplex va transmite in direct cele mai importante concerte din cadrul editiei 2013 a Festivalului George Enescu.

Concertele de la Festivalul George Enescu, transmise de Grand Cinema Digiplex

Special pentru cei care nu au avut inca ocazia sa isi achizitioneze bilete pentru festival sau, pur si simplu, isi doresc o experienta alternativa de vizionare a spectacolelor, Grand Cinema Digiplex le ofera posibilitatea de a-si cumpara bilete pentru transmisiunile in direct ale spectacolelor in salile de cinema.

Una dintre cele mai interesante productii ale acestei editii este cu siguranta The Infernal Comedy – O crima melodramatica', povestea unui ucigas in serie intors din morti pentru a-si prezenta viata. Personajul principal este nimeni altul decat marele actor John Malkovich, care asigura si lectura. Acesta va fi inconjurat de instrumente baroce si acompaniat de trei soprane, muzica variind de la Mozart, Haydn, Vivaldi la Ludwig Van Beethoven.

Cea de-a XXI editie a Festivalului George Enescu va aduce pe ecranele de la Grand Cinema Digiplex concerte ale unora dintre cele mai renumite orchestre si ansambluri muzicale din lume: London Philharmonic Orchestra, Orchestre de Paris, Rundfunk – Sinfonieorchester Berlin, Orchestra Sinfonica Nazionale della Rai, Royal Stockholm Philharmonic Orchestra, Russian National Orchestra. Serile dedicate operei si baletului vor fi asigurate de compania de dans Vortice din Portugalia.

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din lifestyle