Color Tattoo de la Maybelline NY, pentru un machiaj intens si rezistent

Ca expert in machiajul ochilor la nivel mondial, Maybelline NY a fost mereu primul care a inovat, care si-a focusat cercetarile pentru a putea sa livreze cele mai bune produse pe care tehnologia le poate oferi in momentul lansarii. Noul fard pentru pleoape Color Tattoo promite 24 de ore de rezistenta, este intens ca o “cerneala” si rezistent ca un tatuaj!

Color Tattoo de la Maybelline NY, pentru un machiaj intens si rezistent

Noile Color Tattoo de la Maybelline NY au o formula exclusiva de gel care rezista 24 de ore pe pleoape gratie unei tehnologii exclusive de pigmenti pe baza de cerneala.

Cand vine vorba despre culoare, vorbim despre cele mai recente descoperiri ale Laboratoarelor Maybelline NY.

Cele mai bune ingrediente au fost folosite pentru a obtine o culoare intensa, care te cucereste instantaneu!

Nu mai este niciun secret, tatuajele sunt in mare voga si le iubim pentru tot ce reprezinta, o emotie intensa, o traire puternica, ceva personal de care ne atasam pentru toata viata. La fel si Color Tattoo de la Maybelline New York, care inseamna mai mult decat un fard de pleoape. Cu textura sa crema – gel este rezistent ca un tatuaj, nu se sterge, nu se intinde , ci ramane intact pentru 24 de ore. Color Tattoo este usor ca o adiere si atat de simplu de aplicat ca o mangaiere. Culoarea si textura lui te vor uimi de la prima aplicare. Il poti folosi ca baza de machiaj pentru a spori intensitatea si rezistenta fardului de pleoape preferat sau il poti aplica singur. Paleta de culori iti permite combinatii cuminti pentru machiajul de zi, dar si combinatii indraznete pentru machiajul de seara. Color Tattoo inseamna versatilitate, culoare intensa si rezistenta', a declarat Nick Barna, make-up artist oficial Maybelline NY.

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din beauty