Colectiile de vara Elisabetta Franchi, Dsquared2, Moschino, pe GoFashion.ro

GoFashion.ro, magazinul online ce reuneste colectiile unora dintre marii designeri internationali, aduce in Romania cele mai noi colectii de vara. Creatiile unor branduri premium precum Elisabetta Franchi, Armani Jeans, Moschino, Charles Philip Shanghai, Dsquared2 sau Moncler sunt acum disponibile si in Romania.

Colectiile de vara Elisabetta Franchi, Dsquared2, Moschino, pe GoFashion.ro

Eleganta distinsa a creatiilor Elisabetta Franchi, accesoriile in culori vii marca Armani Jeans sau Charles Philip Shanghai si stilul inconfundabil al colectiilor Dsquared2 pot fi achizitionate beneficiind de discount-uri si preturi accesibile.

Pe perioada verii, GoFashion.ro are reduceri semnificative pentru fiecare colectie in parte, oferind in acelasi timp garantia calitatii si promisiunea unei tinute desavarsite. Colectia Elisabetta Franchi beneficiaza de o reducere de pana la 50%, produsele Armani Jeans pot fi achizitionate cu un discount de 40%, iar cele Dsquared2 cu pana la 40%. Noua colectie de incaltaminte de dama Charles Philip Shanghai este, de asemenea, disponibila cu 25% reducere.

Pentru domni, articolele de incaltaminte Moschino si Charles Philip Shanghai beneficiaza de o reducere de 40% si, respectiv, 25%. Iar colectia de vara Moncler ofera produse premium cu 40% discount.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din fashion