Colectie vestimentara de lux inspirata din seria “The Hunger Games”

Fanii filmelor din seria "The Hunger Games" vor putea achizitiona in curand tinute inspirate de cele purtate de personajele precum Katniss, interpretat de Jennifer Lawrence sau Effie (Elizabeth Banks).

Colectie vestimentara de lux inspirata din seria “The Hunger Games”

Lionsgate si portalul Net-a-Porter.com au anuntat parteneriatul care va culmina cu lansarea unei colectii vestimentare si de accesorii realizate de Trish Summerville, realizatorul costumelor din filmul „Catching Fire”.

Colectia Capitol Couture by Trish Summerville va include tinute din piele, rochii de seara si accesorii spectaculoase, inspirate de aceasta serie de succes dar si vestimentatie similara cu cea purtata de actori.

„Moda joaca un rol important in seria The Hunger Games si in special in Catching Fire”, a declarat directorul Net-a-Porter.

Summerville, care a realizat in 2011 si o linie vestimentara pentru H&M, inspirata din filmul „The Girl With the Dragon Tattoo”, a declarat ca noua colectie va fi disponibila in scurt timp, mai ales ca filmul „Catching Fire” are premiera pe 22 noiembrie.

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Mai multe din fashion