Colectie limitata Kristina Dragomir, pe Molecule F

Ii uram bun venit Kristinei Dragomir in familia Molecule F. Kristina si palariile create de ea sunt o prezenta aparte: picaturi de cerneala intr-un pahar de apa limpede…fascinante, contagioase si subtile.

Colectie limitata Kristina Dragomir, pe Molecule F

Kristina Dragomir a studiat arta, a absolvit Estetica si Arta Sociologica, a explorat domeniul publicitatii, alegand din anul 2006 sa-si urmeze chemarea de a realiza palarii, traindu-si visul: "voi face capetele sa fie frumoase, nu voi face palarii frumoase".

Kristina isi urmeaza intotdeauna instinctele si creeaza forme care completeaza femeia. Daca exista o palarie pe care o porţi, atunci este complet gresit: “O palarie trebuie sa fie una cu tine si sa faca capul mai frumos.” Ceea ce Kristina realizeaza este o expresie artistica a personalitatii femeii. De aceea, nu veti gasi doua piese similare in portofoliul ei.

Definita prin excelenta ca accesoriu cu puteri magice, palaria devine si in acest caz un pretios pretext al elegantei, evidentiat prin puritatea formelor si armonia estetica a elementelor care compun colectia.

Folosind diferite structuri din pene decupate in forme sculpturale si dispuse in jocuri echilibrate de culoare, designul acestei colectii de palarii armonizeaza într-o executie estetica si tehnica impecabila, forme fluide combinate cu forme geometrice construite pe structuri din materiale delicate.

In plus, prin armonia designului si prin cromatica bine dozata, fiecare piesa a colectiei devine usor de asortat unei tinute feminine si rafinate.

Acum, Kristina Dragomir vine mai aproape de tine prin realizarea unei serii limitate pentru Molecule F.

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din fashion