Colectia toamna-iarna 2012-2013 Laura Lazar

Odata cu colectia toamna-iarna 2013, Laura Lazar se intoarce la o lume fantastica si etern reinventabila: lumea benzilor desenate, plina de supereroi si eroine absolute, care indraznesc sa spere, sa viseze, sa salveze omenirea si sa rescrie totul de la zero.

Colectia toamna-iarna 2012-2013 Laura Lazar

Strabatuta de o senzualitate usor razboinica, de un erotism controlat si de o nebunie specifica, noua colectie se diferentiaza de cele precedente, atat din punct de vedere al inspiratiei si al statement-ului, cat si din punct de vedere tehnic: taieturile sunt pe cat de indraznete, pe atat de matematice, punand mai activ in lumina liniile trupului feminin.

Este, de altfel, pentru prima oara cand designerul alege sa sublinieze intr-atat silueta feminina, intr-un joc subtil de forta si sexualitate. Astfel, sunt prezente benzile din piele si latex, amintind chiar de o piesa retro, precum portjartierul. Detaliile contribuie, la randul lor, la nota generala a colectiei, un exemplu in acest sens fiind corsetele, transparente si extrem de detaliate, dezgolind si acoperind, intr-o alternanta studiata de imagini concrete si aparente.

Prezentata in cadrul evenimentului WHO’S NEXT Paris – ianurie 2012, noua colectie toamna-iarna 2012-2013 este acum disponibila in showroom-ul de pe strada Gheorghe Lazar, nr. 13, sector 1 (zona Schitu Magureanu, Cismigiu).
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din fashion