Colectia speciala de Sarbatori, Basilur Tea Romania

Special pentru sarbatorile de iarna, brandul Basilur Tea lanseaza o colectie de ceaiuri de lux in ambalaje de poveste: cutii metalice in forma de carti, candele parfumate, braduti, cutii de cadouri sau carusel muzical.

Colectia speciala de Sarbatori, Basilur Tea Romania

Fiecare ceai in parte are combinatii de arome diferite, specifice sezonului (scortisoara, cuisoare, mere coapte, portocale, etc.), pentru a aduce in casa atmosfera sarbatorilor de iarna.

Colectia de sarbatori este disponibila spre vanzare in magazine, ceainarii si restaurante atent selectionate, precum si in magazine tip concept-store, unde stau la loc de cinste alaturi de parfumuri si accesorii de lux. Deasemenea, vor fi vandute la targurile de Craciun organizate in locatii special amenajate, precum si pe site-ul www.basilurtea.ro

Garantia calitatii este data atat de faptul ca se foloseste ceai Pur Ceylon, ambalat in Sri Lanka la foarte scurt timp dupa culegere, cat si de faptul ca ceaiurile au combinatii unice de arome naturale, provenite din petale si muguri de flori, fructe uscate si condimente.

In prezent exista peste 150 de tipuri de ceai Basilur, cu peste 70 de amestecuri de arome.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din lifestyle