Colectia primavara/vara Cristina Sabaiduc, disponibila pe Molecule-F

Prezentata initial in cadrul London Fashion Week Digital Schedule, colectia primavara/vara 2013 Cristina Sabaiduc marcheaza deschiderea de sezon nou pe pe www.Molecule-F.com.

Colectia primavara/vara Cristina Sabaiduc, disponibila pe Molecule-F

Colectia Cristinei Sabaiduc este creata in jurul contrastelor tactile realizate de suprapunerea de materiale si se compune din topuri cu pelerina atasata, bluze inaripate si pantaloni scurti cu parti componenete care se petrec, create din matase, panza sau bumbac captusite cu milk fibre. Cu inchizatori si finisaje magnetice, siluetele clasice pot fi drapate intr-o multitudine de variante, oferind astfel posibilitati nelimitate de styling individual. Utilizarea de layere, culori organice si mixul de materiale naturale si industrial creaza haine versatile si conceptuale, insa purtabile.

Coexistenta elementelor naturale si industriale in mediul nostru inconjurator au inspirat materialele folosite de designer, un amestec de natural si industrial, de asemenea, de la matasuri, pana la mélange-uri de nylon. Printul digital exclusivist creat in colaborare cu artistul fotograf Jo Holland este un personaj in sine al colectiei. Aflate la granita dintre casual si vaporos, cu un croi inedit, piesele vestimentare by Cristina Sabaiduc dovedesc versatilitate si sunt invaluite in misterul unor print-uri digitale ilfocrome (tehnica ilustrativa aflata la intersectia dintre fotografie si pictura, realizata manual, direct de pe diapozitivul fotografic de film).

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din fashion