Colectia Le petit indigent, in vizita la The Place Concept Store

Le petit indigent "regarde le ciel" este prima colectie solo a lui Razvan Firea. Este vorba despre piese unisex lejere, inspirate de viata strazii pe care multi dintre noi uitam sa o savuram.

Colectia Le petit indigent, in vizita la The Place Concept Store

Iata cum isi descrie Razvan colectia: "Pe strada pe care ai simtit prima data ca timpul se poate opri; prin metroul de noapte ce te aduce inapoi de la party-ul care ti-a schimbat viata; pe tot Rivoli-ul; de la animatul, coloratul si petrecaretul Marais pana la stralucitorul, luxosul si agitatul Saint-Honoré, am surprins Flash-uri ale capetelor incoronate din underground-ul parizian. Prin ochii lor, povestea mea".

Piesele sunt imprimate cu imagini surprinse de Razvan cu un aparat Lomo prin Parisul acestei toamne. Razvan a fotografiat afise lipite pe garduri & ziduri si le-a colat cu personaje reale, intalnite pe strada. Toate imaginile constituie o adevarata familie regala din care nu lipseste Printesa (Kate Moss), Printul (Micul Print), Regele (Haile Selassie, intemeietorul Miscarii Rastafari) si intreaga lor suita.

Colectia Le petit indigent "regarde le ciel’’ poate fi achizitionata la The Place Concept Store, intregita de sticlele miniatura Chambord.
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din fashion