Colectia KAI by Lady Magpie, pe Molecule-F

KAI este numele celei mai recente colectii de accesorii si bijuterii semnate Lady Magpie, disponibile pe www.Molecule-F.com. Nadire Omer, designer-ul din spatele brand-ului Lady Magpie, a creat piese cu simbolism puternic, faurind totodata o atmosfera de basm veritabila, pe care a imprimat-o accesoriilor sale.

Colectia KAI by Lady Magpie, pe Molecule-F

Colierele de portelan, captusite cu dantela rosie, purtate in zona inimii sunt chiar intruparea acestei povesti, un fel de amulete norocoase indispensabile in lupta pentru dragostea adevarata.

Portelanul regasit in toate piesele, fie ca vorbim despre coliere, cercei sau bratari, sugereaza raceala, inima inchisa, care transforma sufletul in gheata, in timp ce dantela rosie este expresia dragostei, element inepuizabil, chiar si intr-o inima icremenita. Coralul rosu e cald, pasional, simbol al sangelui indragostitilor, iar ursul alb, un charm regasit la bratari, este simbolul prieteniei, al companionului care nu te paraseste indiferent de vitregimea vietii, camarad constant pe vreme buna sau rea.

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din fashion