Colectia Dream Map by Lucian Broscatean, exclusiv pe Molecule F

Apreciatul designer roman Lucian Broscatean revine cu o colectie noua pentru sezonul de toamna-iarna 2012/13 denumita Dream Map, o colectie inspirata de filmele fratilor Quay sau ale lui Tarkovsky.

Colectia Dream Map by Lucian Broscatean, exclusiv pe Molecule F

Dream Map este o poveste poetica si deconcertanta care vorbeste despre personaje prinse intr-un simbolic proces de disecare si reconfigurare a unui vis. Hainele devin, in acest sens, harti abstracte care marcheaza diferite imagini si secvente intercalate si dislocate. Albul, negrul si griul se completeaza si devin culorile principale ale colectiei. Foloseste combinatii de materiale usoare si texturi grele ce urmeaza linii tulburatoare, taieturi precise si pliseuri care transpun jocul dintre lumina si umbra.

Piesele care compun colectia sunt hibride cu detalii reconfigurate si volume geometrice care se pot modifica prin intermediul styling-ului, rochiile din tricot cu linii derivate din produsele conceptuale, taieturile asimetrice si geometrice, stofa de lana, precum si bumbacul, misterul si jocul de alb-gri-negru care dezvaluie o anume senzualitate, toate se regasesc in cea mai noua colectie semnata Lucian Broscatean.

Colectia toamna-iarna 2012/2013 a fost prezentata in cadrul show-ului Romanian Designers la Mercedes-Benz Berlin Fashion Week.

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din fashion