Cellini lanseaza Cellini boutique

La aniversarea a 10 ani de la deschiderea primului magazin Cellini în România, reţeaua magazinelor Cellini se extinde cu un boutique plasat în inima Bucureştiului.

Cellini lanseaza Cellini boutique

Cel mai nou magazin Cellini este situat pe Calea Victoriei 102-108 şi aduce conceptul de Boutique pe piaţa magazinelor de bijuterii şi ceasuri de lux din Romania. Design-ul este modern, dar cu accente clasice, atmosfera este intimă, caldă şi relaxantă, iar ceasurile şi bijuteriile sunt destinate exclusiv celor mai rafinate şi mai exigente cerinţe.

La inaugurarea boutique-ului invitaţii au putut admira o serie de modele extrem de spectaculoase, ediţii limitate ale brandurilor exclusiviste disponibile în magazin. Special cu ocazia acestui eveniment a fost adus un model Breguet Tourbillon 1801 realizat în onoarea lui Abraham Louis Breguet, părintele tourbillonului. Numele ceasului este dat şi de anul în care a fost brevetat mecanismul tourbillon, una dintre cele mai prestigioase complicaţii orologere. Carcasa este prevăzută cu un capac ce permite vizualizarea cadranului orar şi care protejează ceasul de eventuale lovituri. Atît carcasa, cît şi capacul sunt realizate din aur roz de 18 kt, iar valoarea ceasului se ridică la 500.000 de lei.

Un alt model adus special pentru lansarea Cellini boutique este Blancpain Equation Marchante. Acesta este primul ceas de mînă ce permite observarea orei solare, adică a timpului real. Puţini ştiu că în realitate ziua nu are întotdeauna exact douăzeci şi patru de ore, ci timpul variază în funcţie de mişcările de rotaţie ale planetei. Blancpain Equation Marchante este primul ceas de mînă care nu indică timpul convenit, ci pe cel real.

    

Printre brandurile pe care iubitorii ceasurilor de lux le pot găsi în această atmosferă unică se numără Blancpain, Breguet, Corum, Davidoff, Graham, Hermes, Jaquet Droz, Parmigiani, Roger Dubuis, Romain Jerome. De asemenea, la Cellini boutique sunt disponibile telefoanele Vertu şi brandurile de bijuterii Ana Maria Camilli, Baraka, Fabrege, Masriera, Rafael & Sons şi Utopia.
 

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din fashion