Celebrele bijuterii Catherine Michiels, disponibile la parfumeria Createur 5

Creatiile Catherine Michiels sunt purtate de toate vedetele A list de la Hollywood, atat datorita designului, cat mai ales gratie semnificatiei spirituale a fiecarei piese simbol.

Celebrele bijuterii Catherine Michiels, disponibile la parfumeria Createur 5

Johnny Depp, Angelina Jolie, Brad Pitt, Scarlett Johansson, Orlando Bloom, Julia Roberts, Lenny Kravitz, Sandra Bullock, Sharon Stone, Uma Thurman, Nicole Kidman sau Gwyneth Paltrow sunt numai cateva dintre vedetele care au devenit adevarati ambasadori si bijuteriilor semnate de Catherine Michiels.

Creatoarea de origine belgiana a studiat la Arts & Metier Institute din Bruxelles, pentru ca apoi sa devina maistru Reiki si sa se indrepte si catre studiul influentei simbolurilor si a pietrelor pretioase si semipretioase in viata de zi cu zi. Latura sa spirituala, alaturi de preocuparea stiintifica pentru geodezie si talentul pentru design, au purtat-o catre statutul de creatoare a celor mai purtate bijuterii de la Hollywood.

"Catherine nu creeaza simple bijuterii..Creatiile sale fac parte dintr-un stil de viata asumat. Sunt mai mult decat un trend. Incurajeaza libertatea de expresie", spune Alexandra Paven, fondatoarea Createur 5 D’emotion. "Faptul ca a reusit sa incorporeze toate aceste semnificatii in bratari care au si acel «coolness factor» a contribuit enorm la succesul de care se bucura si suntem extrem de incantati de faptul ca marca CM a ales Createur 5 D’emotion pentru a distribui aceste creatii si in Romania" a adaugat Alexandra, unul dintre cei mai activi cool hunteri din piata locala.

Pentru inceput in Romania va fi disponibila colectia Soul Cast Collection, care include bratari cu snur de matase, pe care se regasesc talismane cu semnificatie spirituala, din metale si pietre pretioase si semipretioase. Fiecare piesa are un scop si o menire, fiind gandite pentru a fi purtate alaturi de ceas, in ideea de a determina purtatorul sa le priveasca cat mai des, pentru a-si reaminti ceea ce este cu adevarat important in viata. Cele mai multe dintre vedete au ales ca cumpere mai multe piese, pe care le poarta concomitent, atat din ratiunile legate de semnificatie, dar si datorita aspectului extrem de atragator.

Bratarile din colectia disponibila in Romania, realizate din argint, aur, diamante, turmaline si alte pietre pretioase si semipretioase au preturi cuprinse intre 90 si 300 EUR, dar clientii pot solicita si alte modele din colectiile CM, cu preturi la cerere.

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din fashion