Ceasurile ToyWatch XL, pentru cei atenti la detalii

Colectia XL de la ToyWatch face tranzitia intre o vara caniculara catre o toamna nuantata, ambele anotimpuri debordand de culoare.

Ceasurile ToyWatch XL, pentru cei atenti la detalii

Fiind una dintre cele mai sobre colectii lansate in aceasta vara, lui XL nu-i lipsesc totusi elementele delicate de culoare, cadranul mare reflectand detaliile fine atat in bataia unui soare puternic cat si intr-o seara racoroasa cu stropi mari de ploaie.

Detaliile cromatice fine si foarte atent lucrate sunt punctele forte ale noilor ceasuri ToyWatch XL unisex, o colectie curajoasa si foarte atragatoare tocmai prin spiritul dual pe care-l degaja. Cele opt modele, versiuni time-only si cronograf, sunt realizate dintr-un material foarte usor. Carcasa de dimensiuni mari dispune de inele graduale ce au incrustate detalii de culoare verde, violet, rosu si, desigur, versiunea cu insertii albe care aduce aminte de un ToyWatch clasic.

Ceasurile XL sunt dedicate entuziastilor culorii negre dar care nu se simt bine intotdeauna in aceasta zona de confort. Acestia doresc sa experimenteze, sa rupa vraja totala a negrului, balansand-o cu nuante de culoare. Ceasurile XL le satisfac aceasta dorinta stilistica, negrul putand fi acum la baza fluorescentei celorlalte culori.” a precizat Andreea Badran, Marketing Director al Rayphi Solutions, distribuitor oficial al brand-ului ToyWatch in Romania.

Colectia XL isi are radacinile in celebra colectie Fluo. XL a imprumutat cadranul mare de la modelele cronograf iar atingerea personalizata vine de la marcajele de timp, evidentiate de culori contrastante si fluorescente. Ceasurile dispun de un diametru de 39 mm, iar plasteramic-ul este materialul folosit pentru cadran si curea. Ceasurile sunt rezistente subacvatic pina la 40 de metri .

Ceasurile din colectia ToyWatch XL sunt disponibile in doua varinate: modelele time only au un pret de 702 Lei iar modelele cronograf pot fi achizitionate la un pret de 1030 Lei.

Ceasurile ToyWatch XL pot fi gasite la boutique-ul propriu din AFI Cotroceni si la The Place Concept Store.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din fashion