Ceasurile ToyWatch Heavy Metal – forta si stralucire

Cand spui Heavy Metal, te gandesti la lucruri grele, de la muzica pana la metale in sens propriu. Denumirea ironica pe care colectia ToyWatch o poarta este inselatoare, de fapt reprezinta o invitatie la un joc al contrastelor, al starilor duale care converg.

Ceasurile Heavy Metal au intr-adevar o compozitie dura si o forta interioara, care le face sa reziste timpului si probabil, multor pasiuni declarative.

In schimb, exteriorul este imblanzit de stralucirea delicata a argintului, de mixul unic al materialelor si dispunerea fina a elementelor, motive pentru care privirile sunt atrase subit iar pasiunile rabufnesc pe loc. Forta si delicatetea si-au gasit acum un nou “pandant”.

Ceasurile ToyWatch Heavy Metal combina in premiera otelul si policarbonatul, rezultand un mix perfect care jongleaza cu contrastele. Acesta este spiritul colectiei Heavy Metal, dur in interior si echilibrat cromatic in exterior: Negru-Argintiu, Alb-Argintiu si Negru-Gri.

Fiecare model este disponibil in doua versiuni, cronograf pentru barbati si versiunea delicata solo tempo pentru femei.

Detaliile de otel sunt minime, dar unice: metalul si policarbonatul creaza o mixtura stilistica unica pe montura graduala si curea.

Ceasul dispune de tehnologia quartz iar cadranul emite necontenit o aura solara, creand o atmosfera luminoasa si fascinanta in jurul lui.

“Heavy Metal reprezinta o colectie ironica, ce propune niste accesorii diferite din punct de vedere al materialelor, obiecte in care luminozitatea otelului si simplitatea policarbonatului coexista armonios”, afirma Andreea Badran, Marketing Director Rayphi Solutions, distribuitor oficial al brandului ToyWatch in Romania. “Heavy Metal, in ciuda numelui greu, este un omagiu adus luminii si delicatetei”.

Modelul Alb-Argintiu are un pret de 948 Lei iar modelele Negru-Argintiu si Negru-Gri pot fi achizitionate la un pret de 1129 Lei.

Ceasurile ToyWatch din colectia Heavy Metal pot fi achizitionate la boutique-ul propriu din AFI Cotroceni sau la The Place Concept Store.
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din fashion