Ceasul Toytoy de la ToyWatch, o provocare pentru copilul tau

De 1 iunie, cu ocazia zilei copilului, ToyWatch face o bucurie celor mici, oferindu-le sansa sa-si creeze pentru prima oara propriul ceas.

Ceasul Toytoy de la ToyWatch, o provocare pentru copilul tau

Ceasul Toytoy striga dupa creativitate, idei indraznete si multa culoare. Acesta joaca si rolul unui instrument educativ care sa-i incurajeze pe cei mici sa invete sa citeasca timpul.

Ceasul este ambalat intr-o caseta alba ce contine toate acele elemente care sa concretizeze imaginatia copilului tau. Seamana cu o mica trusa de vrajitor, unul bun desigur. In amabaj se gasesc o gama de cinci fete de ceas colorate in culorile curcubeului, cinci carioci colorate potrivite pentru mana unui copil, doua sabloane de curele din hartie si ceasul Toytoy cu cadran detasabil.

Pentru un look minimalist, ceasul Toytoy dispune de o curea alba delicata din silicon si un cadran de plastic detasabil cu elemente digitale colorate. Pentru a lasa loc imaginatiei, instrumentele din caseta ToyToy pot fi folosite pentru a redesena regulile.

Website-ul ToyWatch www.toy-watch.it/toytoy ofera infinite sanse pentru copil de a-si incerca mana si de a gasi desenul potrivit pentru cureaua de hartie. Desenul creat pe site poate fi printat. Dupa ce copiii au prins mai multa incredere, desenul va putea fi realizat pe cureaua de hartie, care va fi, negresit, capodopera finala. Cureaua de silicon poate fi schimbata cu cea de hartie iar cadranului i se poate ajusta una dintre cele cinci fete colorate, moment in care ceasul poate fi scos din casa iar desenul, admirat de toti prietenii.

Ceasul ToyWatch Toytoy va putea fi achizitionat incepand cu luna iunie, la un pret de 410 Lei de la boutique-ul propriu din AFI Cotroceni si la The Place Concept Store.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din fashion