Ce s-a intamplat, de fapt, intre Jay-Z, Beyonce si Solange la Met Gala

Ca dupa fiecare eveniment important, si la sfarsitul mult asteptatei Met Gala a existat un mic scandal.

Ce s-a intamplat, de fapt, intre Jay-Z, Beyonce si Solange la Met Gala

Desi, aparent, atmosfera a fost una linistatita, evenimentul Met Gala le-a oferit in cele din urma jurnalistilor un subiect de scandal. De data aceasta nu a fost vorba despre o gafa pe covorul rosu, ci despre o altercatie intre sora si sotul lui Beyonce, Solange si Jay-Z.

Totusi, ce s-a intamplat intre cei doi?

Ei bine, initial s-a zvonit ca Solange l-ar fi agresat pe Jay-Z. Nu s-a inteles exact motivul si, pana cand nu a aparut video-ul pe care o camera de filmat l-a surprins intr-un lift, nu am crezut prea mult in acest zvon. In imagini se vede foarte clar cum Solange il loveste pe Jay-Z, iar bodyguard-ul si Beyonce incearca sa linisteasca apele.

La mai mult de o saptamana de la aceasta intamplare a venit si o declaratie oficiala din partea celor doi: Ca urmare a publicarii inregistrarii video din lift, care a avut loc luni, 5 mai, s-au facut numeroase speculatii in legatura cu motivul intamplarii. Dar, cel mai important lucru este ca familia noastra a trecut peste incident. Jay-Z si Solange isi asuma in egala masura cele intamplate. (…) La sfarsitul zilei, familiile au probleme si noi nu suntem diferiti de acestea. Ne iubim unii pe ceilalti si suntem o familie. Am trecut peste acest lucru si speram ca toata lumea sa faca la fel'.

Chiar daca nu stim exact care a fost  adevaratul motiv pentru care Solange l-a lovit pe Jay-Z (se speculeaza ca totul ar fi pornit din cauza ca artistul ar vrut sa mearga la petrecerea Rihannei fara Beyonce, dar si pentru ca s-a apropiat prea mult de designer-ul Rachel Roy in timpul evenimentului Met Gala), este de admirat modul in care acestia au preferat sa nu impartaseaza presei alte detalii. In plus, la scurt timp de la evenimentul neplacut, cei doi au fost surprinsi facand cumparaturi impreuna.

Foto: Image.net

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people