Ce ne-a placut la Avanpremiere, editia cu numarul 16

Unul dintre cele mai importante evenimente de fashion multi brand din Romania a ajuns la editia cu numarul 16.

Ce ne-a placut la Avanpremiere, editia cu numarul 16

Reunind nume importante din industria de moda din Romania, aseara a avut loc la Studioul „Tancred Banateanu', din cadrul Muzeului National al Taranului Roman, cea de-a 16-a editie a Galei Avanpremiere.

Editia din acest an a adus pe podium creatiile unora dintre cei mai in voga designeri romani ai momentului, atat nume mari cat si debutanti ce si-au depus aseara o candidatura indisputabila. Am urmarit 10 colectii oferite de nume ca: Studio Cabal, Bianca Negrea, Silvia Serban, Sandra Chira , Loredana Ghetie, Ludmila Corlateanu, Marie Ollie – by Don Arthur, Andreea Castrase, Simona Semen si Musette Couture.

Printre designerii care ne-au atras atentia, cu siguranta, se numara Andreea Castrase, nominalizata si la sectiunea Best Young Designer la Elle Style Awards 2015. Colectia sa, Rites of passage', inspirata din dimensiunea culturala a riturilor de trecere si ceremoniile legate de acestea, a surprins atat prin liniile bine conturate ale tinutelor cat si prin functionalitatea lor.

Alta colectie care ne-a surprins placut a fost colectia de primavara-vara 2016 de la Musette Couture, care s-a remarcat prin suprapunerile de materiale metalice si stralucirile de oglinda ale accesoriilor.

Text: Vanessa Ciudin
Foto: Mircea Netea

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din fashion