Caudalie Premier Cru, pentru o piele vizibil intinerita

Crema premium Caudalie Premier Cru este acum disponibila in farmaciile Centrofarm intr-o formula noua, mai puternica, fiind primul tratament care imbina perfect stiinta, etica si luxul.

Caudalie Premier Cru, pentru o piele vizibil intinerita

Inspirata de cele mai frumoase podgorii de la Chateau Smith Haut Lafitte, de langa Bordeaux, crema Premier Cru reuneste toate cele trei brevete Caudalie in cea mai mare concentratie: Resveratrol-Oleyl, in amestec cu tetrapeptide, acid hialuronic, ceramide si peptide pentru o piele mai ferma, Viniferina pentru luminozitate si Polifenolii din samburi de struguri – cei mai puternici antioxidanti din lumea vegetala.

Noua generatie de Resveratrol-Oleyl este cea mai recenta descoperire Caudalie si stimuleaza productia de colagen si elastina, pentru a creste grosimea epidermei. Mai mult, pentru prima data glicarea este stopata la origine. Aceasta molecula revolutionara ajuta pielea prin intermediul acizilor grasi benefici, care o protejeaza, o regenereaza si o hidrateaza. Resveratrolul-Oleyl, Viniferina si Polifenolii actioneaza in sinergie, potentandu-si efectele, alaturi de cele mai bune molecule cosmetice anti-aging, pentru rezultate de exceptie.

Disponibil atat in varianta unei creme pentru fata, cat si in varianta unei creme pentru ochi, Premier Cru respecta toate normele unui tratament natural global anti-aging. Crema confera protectie antioxidanta, hidratare continua, reda luminozitatea si uniformitatea pielii, aceasta fiind regenerata si mai densa. In plus, ridurile sunt umplute, datorita efectului de lifting, pentru un aspect vizibil intinerit.
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din beauty