Catinca Roman, in Galeria Designerilor Romani din Cocor Store

Catinca Roman este cel mai nou designer prezent in Galeria Designerilor Romani din Cocor Store, singurul magazin multibrand din Romania care reuneste creatiile a peste 30 de designeri autohtoni.

Catinca Roman, in Galeria Designerilor Romani din Cocor Store

In cadrul magazinului din Cocor Store, se vor regasi tinute din cea mai noua colectie lansata de Catinca Roman. Colectia este una feminina, fiind realizata din materiale naturale – santung sau matase naturala, in culori foarte vii si imprimeuri deosebite.

“Galeria Designerilor Romani reuneste cea mai mare comunicate a designerilor autohtoni, care se imbogateste cu nume noi, pe zi ce trece. Catinca Roman, cea mai recenta prezenta din cadrul Galeriei, vine cu tinute din cea mai noua colectie a sa, Escale ” a declarat Mirela Mihailescu, Director Comercial Cocor S.A.

Situata la etajul al doilea al Cocor Store, Galeria Designerilor Romani este un concept unic pe piata autohtona, fiind singurul magazin multibrand care reuneste colectiile a peste 30 designeri romani precum Mihai Albu, Cassandra Bodron, Catalin Botezatu, Ludmila Corlateanu, Rhea Costa, Mirela Diaconu, Kristina Dragomir, Otilia Flonta, Violeta Gaburici, Galyna, Alexandra Ghiorghie, Mihaela Glavan, Adelina Ivan, Anca Irina Lefter, Doina Levintza, Dorin Negrau, Anca si Silvia Negulescu, Cristina Nichita, Georgiana Nicolaescu, Liza Panait, Elena Perseil, Cristiana-Maria Purdescu, Anca Radulescu si Kristina Sambris, Anca Roman, Cristian Samfira, Florentina Stoenescu, Norina Stoica, Andreea Tincu, Agnes Toma, Iris Serban, Silvia Serban si Kinga Varga.

Catinca Roman a absolvit “Scoala de moda a camerei sindicale de Haute Couture” de la Paris si a obtinut marele premiu la Festivalul de Moda de la Bucuresti in 1994. Dupa numeroase colectii prezentate la toate festivalurile de moda din Romania, dar si dupa o pauza de mai bine de 7 ani, Catinca Roman a revenit anul acesta in moda autohtona, sub brandul Caliana.
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din fashion