Castigatorii ELLE STYLE AWARDS 2012

Revista ELLE Romania a aniversat 15 ani pe piata romaneasca, prilej cu care a premiat cele mai stilate personalitati ale modei si vietii artistice romanesti, printr-un eveniment plin de stralucire: ELLE Style Awards.

Castigatorii ELLE STYLE AWARDS 2012

Vedete, designeri, fashioniste, manechine, prieteni si colaboratori ai revistei, muzica buna, tinute glam. Iata ingredientele care au contribuit la succesul celei mai asteptate petreceri a sezonului, desfasurata la Palatul Parlamentului, intr-un spatiu reinventat total pentru acest eveniment.

Petrecerea a culminat cu gala de premiere, care a dezvaluit publicului castigatorii celor zece categorii ELLE Style Awards. Gabi Hirit a castigat premiul pentru cel mai bun fotograf al anului, Maria Lucia Hohan a fost desemnata cel mai bun designer, Mihai Dan Zarug, de la Twenty (2)too – cel mai bun tanar designer, iar premiul pentru stil personal i-a revenit Irinei Marinescu.

Veronica Pascu a fost desemnata cel mai bun model, Inna a primit premiul „Best Female Music Artist”, iar Moonlight Breakfast – „Best Music Band”. Bogdan Dumitrache a castigat premiul pentru cel mai bun actor si Ana Ioana Macaria – premiul pentru cea mai buna actrita. Loredana a primit premiul special ELLE, iar Mihaela Radulescu, cea care a fost si gazda evenimentului, a castigat trofeul Style Icon.

Toti cei prezenti s-au bucurat sa fie alaturi de revista ELLE, acceptand fara rezerve provocarea redactiei de a fi sexy, stylish, spirited. La reusita petrecerii au contribuit partenerii acestui eveniment: Stefanel, Audi, Galt Orologerie elvetiana, TagHeur, Lenor, Nobilis si Elysee Concept.

Foto: Andu Mitu

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people