Carrey Mulligan prefera hotelurile ieftine

Actrita britanica, nominalizata la premiile Oscar, Carey Mulligan, care primeste peste 5 milioane de dolari pe film, locuieste intr-un hotel dintr-un cartier marginas al Los Angelesului.
 

Carrey Mulligan prefera hotelurile ieftine

Carey, in varsta de 25 de ani, s-a mutat in hotelul Best Western din Los Angeles, dupa ce a ramas fara un loc unde sa stea in momentul  incheierii relatiei acesteia cu actorul Shia LaBeouf.

Un angajat al hotelului a declarat pentru MailOnline: "Este mai degraba un loc pentru studenti, excursionisti si cei cu un buget restrans. Ne mandrim cu faptul ca este un hotel curat, dar e departe de glamour-ul hollywoodian."

"Am fost uimit cand am zarit-o pe Carey in lobby. M-as fi asteptat sa stea la Four Seasons, nu aici. Nu a avut nicio cerere speciala si nu doreste sa fie tratata altfel. Pastreaza lucrurile pentru ea si pare foarte fericita aici."

Carey, care filmeaza pentru drama "Drive", isi petrece tot timpul liber in cafeneaua hotelului, unde plateste 100 dolari pe noapte.

O chelnerita a declarat:" Isi petrece cele mai multe nopti aici. Vine dupa filmari si pare obosita, desi nu cred ca merge la petreceri. De multe ori poarta o palarie si isi tine capul aplecat."

Un prieten a dezvaluit ca actrita planuieste sa se mute inapoi in Anglia, odata ce termina filmarile.

Foto:Hepta

Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people